torsdag 31. januar 2013

Filmsnutt

De fleste av dere som titter inn her, har vel allerede sett denne filmen, men jeg legger den ut allikevel. Dette er Albert på en liten trening i november, filmet av noen som skal bruke ham på en tispe i Tyskland.



Det er nok litt tidlig å se etter tegn på drektighet ennå, men vi krysser fremdeles fingrene her. Rikke har fått lov til å ligge i sofaen de siste dagene, og der koser hun seg fælt! Det er egentlig bare Casir som får lov til å ligge på et teppe på den ene siden av sofaen, men jeg tenkte at Rikke må få litt ekstra pleie slik at dette går slik jeg håper. Casir synes det er litt rart å måtte dele teppet med henne. Han har ikke noe problem med at andre legger seg inntil ham, men er nok litt redd for at hun skal reagere på at han kommer for nær, så jeg prøvde å vise ham at hun synes det er helt greit. Det tar nok litt tid før han skjønner at han kan ligge helt inntil henne, hvis han i det hele tatt skjønner det. Casir er en søt og rar hund. 

Rikke synes dette var fint, mens Casir er veldig usikker på om han kan ligge helt inntil Rikke på denne måten. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Her kan du legge igjen en melding. Hvis du ikke er logget på med en profil, kan du velge «navn/nettadresse» eller «anonym» i nedtrekksfeltet.